زمان تشییع رئیس‌جمهور در تهران و شهرستان‌ها اعلام شد تعطیلی کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان تبریز فردا سه شنبه (یکم خرداد ۱۴۰۳) واکنش کرملین به انقضای اختیارات زلنسکی در اوکراین تمامی دروس حوزه‌های علمیه کشور در روز سه‌شنبه (یکم خرداد ۱۴۰۳) تعطیل شد صحبت‌های معاون رئیس‌جمهور درباره‌ تعطیلی کشور، درپی شهادت سیدابراهیم رئیسی و هیئت همراهش + ویدئو پیام تسلیت شهردار مشهدمقدس به نماینده معزز ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی و امام‌جمعه محترم مشهدمقدس قاضی‌زاه هاشمی: شهادت، پاداش خدمات آیت‌الله رئیسی بود با شهادت سیدابراهیم رئیسی، دوره ریاست‌جمهور بعدی چندساله خواهد بود؟ + ویدئو سرپرست استانداری آذربایجان شرقی منصوب شد کدام رئیس‌جمهورهای ایران در دوران ریاست خود، به شهادت رسیدند؟ | رئیسی دومین رئیس‌جمهور شهید ایران تصویر تلخی دیگر از هلیکوپتر سوخته شده رئیس جمهور +عکس سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح همچون گذشته در کنار دولت خواهند بود پیام تسلیت فرمانده کل سپاه پاسداران در پی شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه پیام تسلیت پادشاه و ولی‌عهد عربستان برای شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه پوتین: درگذشت رئیسی یک تراژدی بزرگ برای ملت ایران است پیام تسلیت آیت‌الله سیستانی درپی شهادت رئیس‌جمهور پیام تسلیت وزیر کشور در پی شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه | وحیدی: خادم‌الرضای ملت مسیر مردم‌داری را پرتلاش پیمود پژمانفر: حجت الاسلام رئیسی همواره صدای مردم را می‌شنید و آماده خدمت بود
سرخط خبرها

تازه‌ترین اخبار از پیشرفت صنعت فضایی کشور| ۷ ماهواره ایرانی در مرحله تکمیل یا آماده پرتاب

  • کد خبر: ۱۰۸۸۹۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
تازه‌ترین اخبار از پیشرفت صنعت فضایی کشور| ۷ ماهواره ایرانی در مرحله تکمیل یا آماده پرتاب
رئیس سازمان فضایی ایران اعلام‌کرد: اگر ماهواره‌سازها به قرارداد خود عمل کنند، تا پایان ۱۴۰۱ در مجموع هفت ماهواره تکمیل شده و آماده پرتاب خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن سالاریه، درباره تعداد ماهواره‌های بومی که تا پایان سال جاری ساخته یا تکمیل شده و در مرحله پرتاب قرار دارد، افزود: سری ماهواره‌های «ناهید» ماهواره‌های مخابراتی هستند که در کشور توسط پژوهشگاه فضایی ساخته می‌شوند، بخشی دیگر ماهواره‌ها، سنجشی هستند که عنوان سری پارس را برای آن‌ها انتخاب کرده‌ایم.

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: برای ساخت ماهواره با شرکت‌های دولتی یا خصوصی سازنده ماهواره، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها قرارداد می‌بندیم. اکنون نمونه دوم ماهواره «ظفر» ساخته شده و دانشگاه «علم‌و صنعت» طبق قراردادی که داریم متعهد است در مدت کوتاهی (طی یکی دو ماه آینده)، با نصب و آزمایش محموله سنجشی مربوط به ماهواره، نمونه دوم ماهواره را تکمیل و به سازمان فضایی تحویل دهد. با توجه به اینکه پیش از این تامین منابع لازم مالی انجام شده است و با تجربه بالایی که دانشگاه علم و صنعت در این خصوص دارد، قاعدتا باید مراحل تکمیلی کار نیز بدون مشکل انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات با این توضیح که بخشی از ماهواره‌های در حال ساخت و طراحی در پژوهشگاه فضایی ایران مخابراتی هستند که آن‌ها را با نام ناهید می‌شناسیم و بخش دیگر ماهواره‌های سنجشی هستند که آن‌را سری پارس نامگذاری کرده‌ایم، خاطرنشان‌ کرد: تا پایان ۱۴۰۱، اگر شرایط بر اساس قرارداد‌های منعقد شده پیش برود، نمونه دوم ماهواره «پارس ۱» که یک ماهواره از کلاس مینی و با قابلیت‌های بسیار خوب در این کلاس است، برای پرتاب آماده می‌شود.

وی افزود: علاوه بر آن نمونه نخست ماهواره «ناهید ۲» نیز تکمیل می‌شود. این ماهواره جزو ماهواره‌های با فناوری ارتباط مخابراتی و مجهز به تراستر و دارای توان انجام مانور‌ها و اصلاحات مداری نیز است و می‌تواند یک قدم مهم در مسیر ساخت منظومه‌های مخابراتی ارتفاع پایین به حساب آید.

سالاریه خاطرنشان‌کرد: ماهواره دیگر در حال ساخت «پایا» نام دارد که یک ماهواره سنجشی با دقت و کیفیت بالاتر از پارس ۱ است که آن هم در مراحل آزمایش و تجمیع قرار دارد و می‌تواند در کنار ۲ ماهواره پارس ۱ خدمات سنجش از دور مناسبی را در چند سال آینده در حوزه‌های کشاورزی، مدیریت حوادث و پایش محیط زیست ارائه کند.

وی همچنین گفت: یکی از نمونه‌های ماهواره ناهید ۱ تحویل پرتابگر شده و آماده پرتاب است و نمونه نخست پارس ۱ آماده شده و نمونه اول ناهید ۲ نیز تا آخر سال تکمیل خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->